Edita
Pranešimų skaičius : 55 Join date : 2009-07-03 Age : 27 Miestas : Anykščiai
| Temos pavadinimas: Lindsay Lohan Št. 07 04, 2009 10:59 am | |
| tikras vardas | Lindsay Lohan gimimo data | 1986 gegužės 02 gimimo vieta | Niujorkas, JAV trumpa biografija | Nors jai tik 18, ji toli gražu ne naujokė permainingame ir sudėtingame šou pasaulyje, kur kiekvienas visomis jėgomis kovoja už savo sėkmę. Šią kovą ji pradėjo nuo 3 metų, kuomet tapo modeliu.
Ji drabužius demonstravo ir reklamose filmavosi iki 12 metų, kol pirmąkart suvaidino filme „The parent trap“. Po to sekę vaidmenys keliuose televizijos serialuose buvo tokie sėkmingi, jog Lindsay Lohan gavo leidinių „Teen magazine“ ir „Blockbuster“ apdovanojimus kaip geriausia jaunoji aktorė.
Kaip tikra garsenybė, Lindsay Lohan nusprendė neapsiriboti vien aktoryste. Būdama vos penkiolikos, ji pasirašė kontraktą su kompanija „ Jr.'s Estefan Enterprises“. Ji pažadėjo išleisti 5 muzikos albumus, nes nuo pat mažens puikiai dainuoja. Ir nors iki šiol nė vienas albumas nėra išleistas, atkaklioji žvaigždutė tikina, kad netrukus padarys tai, ką pažadėjo.
O kol kas aktorė yra rimtai nusiteikusi tęsti savo, kaip aktorės karjerą, ir yra labai patenkinta vaidmeniu komedijoje „Naujokė“. „Buvo nepaprastai įdomu suvaidinti tokį įvairiapusišką personažą. Aš pati lankiau viešąją mokyklą, todėl puikiai žinau apie visas mokyklos intrigas. Mokykloje sutariau beveik su visais žmonėmis, nes domėjausi menu, muzika, buvau aistruolių kapitonė ir sportininkė. Galėjau sėkmingai bendrauti su įvairiomis bendraamžių grupėmis. Niekada nesijaučiau atstumta kaip mano herojė Kadi,“ – pasakojo Lindsay Lohan.
Forum Cinemas inf.
| | Vaidina filmuose (aktorius/aktorė) Labor Pains | Labor Pains (2009) | Thea | Žinau, kas mane nužudė | I Know Who Killed Me (2007) | Aubrey Fleming | Džordžijos taisyklės | Georgia Rule (2007) | Rachel Wilcox | Chapter 27 | Chapter 27 (2007) | Jude | Bobis | Bobby (2006) | Diane | Tokia jau mano dalia | Just My Luck (2006) | Ashley | Kompanionai | A Prairie Home Companion (2006) | Lola Johnson | Herbis. Lenktynių asas | Herbie Fully Loaded (2005) | Maggie Peyton | Naujokė | Mean Girls (2004) | Cady Heron | Vis dėlto aš būsiu žvaigždė | Confessions of a Teenage Drama Queen (2004) | Mary Elizabeth Cep | Keistas penktadienis | Freaky Friday (2003) | Anna Coleman | Įmink mįslę | Get a Clue (2002) | Lexy Gold | Spąstai tėvams | The Parent Trap (1998) | Hallie Parker/Annie James |
| |
|
Edita
Pranešimų skaičius : 55 Join date : 2009-07-03 Age : 27 Miestas : Anykščiai
| Temos pavadinimas: Re: Lindsay Lohan Št. 07 04, 2009 10:59 am | |
| | |
|