Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  IeškotiIeškoti  RegistruotisRegistruotis  Prisijungti  

Purvini šokiai: Havanos naktys|Dirty dancing: Havana nights (2004)

Go down 
4 posters
AutoriusPranešimas
Fluffy

Pranešimų skaičius : 27

Purvini šokiai: Havanos naktys|Dirty dancing: Havana nights (2004) Empty
RašytiTemos pavadinimas: Purvini šokiai: Havanos naktys|Dirty dancing: Havana nights (2004)   Purvini šokiai: Havanos naktys|Dirty dancing: Havana nights (2004) EmptyŠt. 04 11, 2009 11:05 am

Purvini šokiai: Havanos naktys|Dirty dancing: Havana nights (2004) Dirty-Dancing-Havana-Nights

Jauna amerikietė Ketė privalo išvykti į Kubą, kur jos tėvas turi verslo reikalų. Vieną dieną jos dėmesį patraukia prie viešbučio baseino dirbantis padavėjas Chavjeras, kuris, priešingai nei mergina, yra jokių tabu nesuvaržytas laisvas Pietų Amerikos gyventojas.

Jaunuoliai pradeda bendrauti ir Chavjeras pasižada išmokinti Keitę jausmingų ir romantiškų šokių. Mergina nusprendžia nuo šeimos narių nuslėpti, kad ruošiasi dalyvauti tradiciniame šokių konkurse. Keitė ir Chavjeras greitai tampa daugiau nei šokio partneriais...

Filmo trukmė: 1:26

Trailer'is: https://www.youtube.com/watch?v=LBGEbEqQAsY
Atgal į viršų Go down
Angst!

Angst!

Pranešimų skaičius : 94

RašytiTemos pavadinimas: Re: Purvini šokiai: Havanos naktys|Dirty dancing: Havana nights (2004)   Purvini šokiai: Havanos naktys|Dirty dancing: Havana nights (2004) EmptyPir. 04 13, 2009 4:10 pm

O dievai, vienas mano mėgstamiausių.. Vasarą per dieną po du kartus jį pažiūrėdavau :D Nuostabus filmas Akiniuotas
Atgal į viršų Go down
http://kinas.to-relax.net
Fluffy

RašytiTemos pavadinimas: Re: Purvini šokiai: Havanos naktys|Dirty dancing: Havana nights (2004)   Purvini šokiai: Havanos naktys|Dirty dancing: Havana nights (2004) EmptyPir. 04 13, 2009 8:09 pm

Angst! rašo:
O dievai, vienas mano mėgstamiausių.. Vasarą per dieną po du kartus jį pažiūrėdavau :D Nuostabus filmas Akiniuotas
Man irgi!!! Laimes sokis
ir sountrackas labai fainas.... :)
Atgal į viršų Go down
Angst!

Angst!

RašytiTemos pavadinimas: Re: Purvini šokiai: Havanos naktys|Dirty dancing: Havana nights (2004)   Purvini šokiai: Havanos naktys|Dirty dancing: Havana nights (2004) EmptyAntr. 04 14, 2009 11:34 am

Soundtrackas nerealus :}
Kai paklausau, tai visada šokt užsimanau :D Laimes sokis
Atgal į viršų Go down
~uoga~

~uoga~

Pranešimų skaičius : 14

RašytiTemos pavadinimas: Re: Purvini šokiai: Havanos naktys|Dirty dancing: Havana nights (2004)   Purvini šokiai: Havanos naktys|Dirty dancing: Havana nights (2004) EmptyAntr. 04 14, 2009 5:08 pm

Maciau pries kokiu metus
nu nepasakyciau, kad jis mane tiek apzavejo kiek jus :D
Seip ash dievinu filmus su sokeis
bet sis nebuvo toks labai ispudi palikes
neblogas is esmes,
sokiai grazus, o dar lotynu Hm
gal patys pagrindiniai veikejai nelb kokie buvo Ne
Atgal į viršų Go down
Angst!

Angst!

RašytiTemos pavadinimas: Re: Purvini šokiai: Havanos naktys|Dirty dancing: Havana nights (2004)   Purvini šokiai: Havanos naktys|Dirty dancing: Havana nights (2004) EmptyAntr. 04 14, 2009 6:57 pm

Man Diego Luna koks nuostabus.. ;DDD
Atgal į viršų Go down
Fluffy

RašytiTemos pavadinimas: Re: Purvini šokiai: Havanos naktys|Dirty dancing: Havana nights (2004)   Purvini šokiai: Havanos naktys|Dirty dancing: Havana nights (2004) EmptyAntr. 04 14, 2009 7:47 pm

Angst! rašo:
Man Diego Luna koks nuostabus.. ;DDD

ir maaaaan!!! Laimes sokis Laimes sokis Laimes sokis
Atgal į viršų Go down
delicious!

delicious!

Pranešimų skaičius : 19

RašytiTemos pavadinimas: Re: Purvini šokiai: Havanos naktys|Dirty dancing: Havana nights (2004)   Purvini šokiai: Havanos naktys|Dirty dancing: Havana nights (2004) EmptyAntr. 04 21, 2009 7:31 pm

man patiko. ypač tas berniukas su ta mergaite kur šoko. nu, va Dieo Luna, aš apie jį. jis toks mielas atrodo :}}}}}}}
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Purvini šokiai: Havanos naktys|Dirty dancing: Havana nights (2004)   Purvini šokiai: Havanos naktys|Dirty dancing: Havana nights (2004) Empty

Atgal į viršų Go down

Purvini šokiai: Havanos naktys|Dirty dancing: Havana nights (2004)
Atgal į viršų 
Puslapis 11
 Similar topics
-
» Drugio efektas // The Butterfly Effect (2004)
» Operos fantomas // The Phantom of the Opera (2004)
» Haris Poteris ir Azkabano kalinys | Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004)