O manęs visai nereikia bijoti ;D
Nes „Angst“ vokiškai reiškia „baimė“.
Jaa. Visada viską mėgstu pasakoti nuo pradžių. Ar tai reiškia, kad gyvenime mėgstu nuoseklumą? Meibi. Na, bent jau aiškumą tai tikrai mėgstu ;D Bet čia ne apie tai.
* Gimiau 1991 metų gegužės 25 d. ankstyvą, ir, kiek esu girdėjusi, negražų rytą - 5:10 val. Gana ilgai buvau maža, stora, kliša ir plika mergaitė :DD Nu sori. Vaikščioti pradėjau sulaukusi 13 mėn., reiškia, po daugiau nei metų gyvenimo. Kai tuo tarpu kiti mano šeimos nariai pradėjo užsiimti vaikščiojimu nuo 9 mėn. O dievai, kažkokia atsilikus :D Gal dėl to man ir nesiseka matematika.. ;DD
* Kiek save atsimenu, tiek mūsų namuose buvo pianinas. Na, žinoma, juk juo grojo ir mano mama, ir jos sesuo.. Pianinas - juodas ir senas, didelis, su visokiais ornamentais ant savo veido. Puikiai pamenu, kaip iš didžiulės knygų lentynos pasiimdavau natų knygas, pasidėdavau jas (be abejo, atvirkščiai) ir „grodavau“. O taiip :) Net nuotrauką turiu, kur tos natos padėtos būtent taip :D Na, bent jau aš tai žinau. O pati grodavau atsiklaupusi ant kėdės, nes buvau maža ir nepasiekdavau kitaip. Ir, žinoma, nematydavau natų, kas buvo be galo svarbu. Na, o kai jau buvau net penkių metų bamblė, mama gamino pietus. Aš turėjau tokias spalvotas dainelių natas. Kiekviena spalva reiškė kitokią natą. Na, ten viskas buvo kaip reikiant: penklinės ir t.t. Tai nuėjau pas mamą, paklausiau, ką kokia nata reiškia, ji man parodė, kaip jas reikia groti.. Ir taip aš išmokau groti pianinu :) Su šiuo instrumentu nesiskiriu iki dabar ir tikrai nemanau, kad kada nors išsiskirsiu.
* Tai buvo ne vienintelis mano pomėgis. Kadangi mama dirbo, tetis taip pat, tai aš augau su močiute :} Visada, kai ji darydavo pietus, virtuvės langai aprasodavo. Tada aš ant jų piešdavau visokias raides ir klausdavau: „Kokia čia raidė?“ Taip jau nutiko, kad būdama trejų maždaug visas raides ir mokėjau. Skaityti išmokau būdama ketverių su puse. Kažkaip nutiko, kad vieną vakarą tetis parašė ant lapo porą žodžių (naa, tokių kaip katė, lapė ir t.t.), aš juos perskaičiau, ir tuo mano pasiruošimas įžengti į knygų pasaulį buvo baigtas :}
* Kai buvau 5 metukų, įsigijau broliuką :D Žinau, kad visada norėjau sesutės. Naa, bet dievai manęs neišklausė :D Turėjau susivėlusį ir pasiutusį brolį.
* Naa, į darželį niekad nemėgau eiti, tad šį gyvenimo etapą praleisim :D Juolab, kad jis truko tik kokius tris mėnesius :D
* Pradėjau mokytis Kauno Žaliakalnio pradinėj mokykloj. Gyvenom ten pusantrų metų ;> Pirmos klasės taip ir nebaigiau toje mokykloje, nes parsikraustėm atgal į Kriūkus, į mano gimtinę. Tad ten tęsiau mokslus.
* Tiesa, Kaune lankiau sportinius šokius :} Daah, mano gyvenimo meilė. Su partneriu varydavom į visus konkursus ir laimėdavom ne bet ką, o pirmas vietas. Šlovės metai!
* Persikeliam atgal į Kriūkus. Mokiausi vidurinėj aštuonis metus. Galiu pasakyti tik tiek, kad per tą laiką.. Na, nelabai savęs atsimenu. Buvau KAŽKAS. Nelabai gerai, kai pagalvoji. Viena aišku, turėjau nerealius klasiokus ir puikią auklėtoją :}
* Devintoj klasėj perėjau į gimnaziją. Šakių „Žiburio“ gimnazija. Va ten prasidėjo tikrasis gyvenimas :} Sutikau tokius žmones, su kuriais, esu tikra, bendrausiu visą gyvenimą. Sutikau net savo Paulių, nors tai ne visai susiję su Žiburiu ;D Nors. Jei kam įdomu ir jei dar nepasakojau, tai papasakosiu, klauskit ;D Važiuoti į mokyklą (30 km) buvo malonumas, kiekvieną rytą :} Todėl, kad ten nuolat kas nors nutikdavo, kasdien prisilinksmindavom.. ;D Ech. Tikrai nuostabūs laikai :} Gaila, kad ten mokiausi tik metus.
* Ot todėl, kad reikėjo persikelti gyventi į Kretingą. Už 200 km. Jez marija. Kaip buvo baisu :x Taip nenorėjau.. Na, suprantama. Kai tik susiradau NUOSTABIŲ draugų, mane staiga išvežė ten, kur VISIŠKAI nieko nepažinojau. Vis dėlto, prieš tėvus nepasidraskysi ;D Tai va taip ir nutiko. O jums įdomu, kas dabar? Dabar nė už ką nepalikčiau tų, kuriuos čia sutikau ;D Tokie nuostabūs žmonės, aišku, su savo charakteriais, bet. Sutikau tokių, kokių nepažinojau niekad gyvenime. Charizmatiškų ir žavių :} Be galo gerų, rūpestingų ir tiesiog artimų sielai :}
* Prirašiau tiek, kad niekas neskaitys : DDDD Bet laukiu klausimų :}
Su meile,
Pau.